şu şekerin hiç şakası yok!…

                                                               her şey sende ve doğada gizli 


tatlı niyetli acılar ve ızdırap verici  ağrılar…


şekerler şekerlemeler çocukluğumuzun “düşü ve gerçeği “erişkin dönemin ise kabusu

nasıl yanlış bir alışkanlıktır? yeni doğan bebeğine emziği verilmeden önce şekere banılması…

ya da diğer besin türlerini  şekerle tadlandırarak bebeğe yedirmek

ya da cicili bicili şekerlerle tanıştırmak

yıllardır mutluluğu yaşatmak için şekerlerle şekerlemelerle yapılan  şeker niyetli yanlışlar oysa araştırmalar  gösteriyor ki

kalsiyum eksikliği ( …şeker sentetik olarak üretilmektedir, sindirimi esnasında zehirli asit üretmektedir  vücuda salınan bu zehirli atıkları  asimile etmek ise kalsiyum içeriğindeki  mineraller ve tuzlar  tarafından sağlanmaktadır ve organizmada doğal bulunan dişler ve kemiklerim rezervlerini kullanarak , şeker yan ürünleri yok edilmektedir DİŞ ÇÜRÜMESİ ,KEMİK ERİMESİ ( ostropoz)’ un temel nedeni şeker tüketimi ile doğru orantılıdır

şeker tahribatı yanında kalsıum , yağların dengeli kullanılmaması neticesinde ( çok fazla ya da çok az )  vücut tarafından atılmaktadır

son günlerde şekeri daha rafine olarak kullanıma sunma düşüncesi hakim olmaya başladı yani, sıvı şeker ( şişelerde litrelenerek ) gündeme oturtulmaktadır.

yüzyıllardır  tatlanacağız diye acılarla ağrılarla dolu  bir  yaşam şeklinin insanlığa  sunulması oldukça şaşırtıcıdır…

anne adaylarına ve lohusa annelere yüzyıllardır depolanan şekerler…( lohusa şerbetinden tatlılara kadar….)

işte ABD’ nin şekeri yasakladığı haberi…

http://arsiv.indigodergisi.com/arsiv/neslihan_kolayasak_09.htm

şimdilerde  kayıpların telafi yolları

 Bitkisel, takviyeler  gündeme getirilmektedir yeni pazar arayışları ve  etkileri yan etkileri % 100 kanıtlanmamış  ürünler,

şekerin şekerli yiyeceklerin tahribatını giderme çalışmaları, daha ulaşılabilir olan ;

 çözüm , son günlerin spekülatif hayvansal gıdası  tavuklarmızın  yumurta kabuklarında  ki kalsiyumun yararları ile  gündem oluşturmaktadır

ne yapıyoruz?

bir adet yumurta  kabuğunu kaynar suda 3-5 dk. pişiriyoruz

havanda un kıvamında ezerek yarım limon suyuyla karıştırarak tüketiyoruz…

http://www.youtube.com/watch?v=Bp6cJHUugr4&feature=related

.

Yumurtanın kabuk dokusu kemik ve dişlerimize eşdeğer  özeliklerde olduğu kesinleşmiş bir bulgudur

 içeriğinde  bakınız neler  var;

 

bakır, flor, demir, manganez, sülfür, silisyum  çinko gibi sayısız mineraller mevcut,

Macaristan ve Alman bilim adamları  insan vücudunda yaptıkları araştırmalar neticesinde, yetişkinler ve  çocuklarda  diş ve kemik tedavisinde ki olumlu sonuçlarının  yanında;

tırnak ve saç kırılmaları

dokuların dayanıklılığını sağlayarak ; diş eti kanamaları,  uykusuzluk, barsak sorunları ,

kan dolaşımına katkıları yanında radyasyonun etkilerini azalttığı gibi sayısız yararları olduğunu savunmaktadırlar…

sonuç olarak..

her şey doğanın mucizelerinde gizli..

sentetik gıdalar ile ,

sağlığımızı kaybettik

zaman kaybettik

emek ve para kaybettik …

en önemlisi de sağlığımızı kaybettik…

çok geç dahi olsa farkına vardık..

en önemlisi ise nefesin koruyucu iyileştirici gücünün keşfedildiği modern dünyamızdan geçiyorken..

hiç bir şey için geç değildir…

 

http://www.youtube.com/watch?v=hMRBl3NB40E

yumurta kabuğu karışımı

http://www.youtube.com/watch?v=tXUiMIJsqhw

şeker kullanırken

Pozitif ID

   

Kişisel Gelişimin Profesyonel Tasarımı 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s